fbpx
Retouren2016-12-01T11:08:24+01:00

Betalen

We accepteren de volgende betalingswijzen: iDEAL, Visa, Eurocard/Mastercard, Paypal, Bancontact en Sofort banking. Mink maakt gebruik van Mollie payment services voor alle transacties. Mollie is een van de vooraanstaande Payment Service Providers en behandelt je privé-gegevens op een veilige en directe wijze. Deze pagina staat op een aparte, veilige server die je persoonlijke informatie met de grootste zorg behandelt. Nadat je op de knop “Verder” op de checkout pagina hebt geklikt, wordt je naar de Mollie-pagina gebracht waar je kunt betalen via de door jouw gekozen betaalmethode.

Retourneren

Als een artikel niet voldoet aan je verwachtingen, mag je het binnen 14 dagen op eigen kosten retourneren.

Een retour-formulier wordt met de bestelling meegezonden. Vul het formulier in en doe het bij het pakket in de originele verpakking. We willen benadrukken dat het je eigen verantwoordelijkheid is het pakket naar het juiste adres, vermeld op het retourformulier, te sturen. We adviseren je een bewijs van verzending te bewaren tot je terugbetaling verwerkt is.

De (internationale) verzendkosten worden niet uitgekeerd. Het aankoopbedrag van het geretourneerde product wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de retour overgemaakt naar de rekening waarmee de aankoop betaald is.